Канал 5: «Ο Καρατζαφέρης λέει ότι ο Μπάιντεν φέρνει δώρο στους Σκοπιανούς»


Νοέμβριος 30, 2011.

Ο Ιωσήφ Μπάιντεν φέρνει ένα δώρο – το όνομα- στους Σκοπιανούς. Αυτό είπε οργισμένος ο  ακροδεξιός  πολιτικός  Γιώργος Καρατζαφέρης αξιολογώντας την άφιξη του αμερικανού Αντιπροέδρου στην Αθήνα, ο οποίος θα συναντηθεί με τους άλλους ηγέτες των κομμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση συνασπισμού στην Ελλάδα, αλλά όχι μαζί του.

Ο Μπάιντεν έρχεται στην Ελλάδα για να μας δώσει τα τανκς που έχουν απομείνει από τον πόλεμο του Κόλπου, σε αντάλλαγμα την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στον Γκρούεφσκι- όπως κοινοποιήθηκε από το κόμμα του ΛΑΟΣ.


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν συμπεριλαμβάνεται στην ατζέντα του αμερικανού αντιπροέδρου,ο οποίος  (Καρατζαφέρης) εκπροσωπεί ένα  ακροδεξιό κόμμα  με αντιαμερικανικές θέσεις.

«Ο Μπάιντεν έρχεται και φέρνει δώρα προς την Ελλάδα – σχολίασε ειρωνικά το ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: ευτυχώς ο Καρατζαφέρης δεν είναι πελάτης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στην Αθήνα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και με τους ηγέτες που συνεργάζονται στην νέα ελληνική κυβέρνηση, εξαιρουμένου του Καρατζαφέρη.

Ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αντένα, επανέλαβε ότι το ζήτημα του ονόματος δεν μπορεί να επιλυθεί από την μεταβατική κυβέρνηση.

«Είναι πολύ εύκολο αυτό που θέλουν να κάνουν  ο κ. Παπανδρέου και οι άλλοι. Το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί από αυτήν την κυβέρνηση αλλά από μια κυβέρνηση που θα έχει εκλεγεί από το λαό», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Δεν θα δεχτούμε ένα σύνθετο όνομα για τα Σκόπια», διευκρίνισε ο Καρατζαφέρης επαναλαμβάνοντας ότι το κόμμα του δεν θα συμφωνήσει σε μια λύση θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία.
--
Πηγή: Канал 5