«Η Χρυσή Αυγή άνοιξε γραφείο στη Νέα Υόρκη»



Σεπτέμβριος 23, 2012.

«Το ελληνικό νεοφασιστικό κόμμα ‘Χρυσή Αυγή’ άνοιξε γραφείο στη Νέα Υόρκη για να παρουσιάσει τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες του, ως μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας για επαφή με τους Έλληνες του εξωτερικού, όπως αναφέρει η εφημερίδα ‘Καθημερινή’ στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Μέσω του γραφείου της «Χρυσής Αυγής» στη Νέα Υόρκη, προτρέπουν τους Έλληνες της Διασποράς να δωρίσουν τρόφιμα, ρουχισμό και φάρμακα στις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες  του κόμματος το οποίο περιορίζεται μόνο σε Έλληνες, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα.

Οι πρώτες επιχορηγήσεις από το υποκατάστημα του υπερ-εθνικιστικού κόμματος της Νέας Υόρκης έχουν φθάσει, ήδη, στην Αθήνα και διανέμονται, όπως ανακοίνωσε το κόμμα.

«Η κακή συμμαχία μεταξύ των τραπεζιτών, των μέσων ενημέρωσης, των διεφθαρμένων πολιτικών και του εκπαιδευτικού συστήματος προσπαθούν σκληρά να σβήσουν κάθε ίχνος Ελληνισμού- από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, μέσα από την φτώχεια, τον ιστορικό ρεβιζιονισμό,  τα μέσα ενημέρωσης και η διαφθορά ετοιμάζουν την Τρίτη Παγκόσμια μετανάστευση», γράφει το μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα από το γραφείο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το σλαβικό δημοσίευμα.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr