«Ίσως ο Γκορμπατσόφ να ανήκει στη «μακεδονοειδή ράτσα»…




«Φαίνονται σωστά στις εκτιμήσεις τους τα Σκόπια σε αντίθεση με άλλους ιστορικούς ισχυρισμούς», λέει ο Βούλγαρος Ιστορικός Μποτζιντάρ Ντιμίτροφ.

Οκτώβριος 10, 2012.

Σόφια.

«Αρκετά δυνατός φαίνεται αυτή τη φορά ο ισχυρισμός των Σκοπίων, σε αντίθεση με άλλες ιστορικές αξιώσεις», δήλωσε ο  Βούλγαρος ιστορικός και διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Ιστορίας, Μπότζινταρ Ντιμίτροφ με την ευκαιρία της είδησης ότι σύμφωνα με το δήμαρχο του Κάρπος των Σκοπίων, ο πρόεδρος Γκιόργκι Ίβανοφ ισχυρίστηκε ότι ο Μιχαήλ Γκομπαρτσόφ κατάγεται από την περιοχή της Μακεδονίας του Πιρίν (Παρορβηλία).


«Αρκεί να κοιτάξουμε τον Γκορμπατσόφ για να καταλάβει κανείς ότι πράγματι το σλαβικό μεγάλο στρογγυλό κεφάλι του, το τεράστιο μέτωπό του, το οποίο κρύβει το οξύ και καθαρό μυαλό του, σαν αυτό που έχουν όλοι οι σλαβικής καταγωγής με σλαβικό πείσμα τους για να επιτύχουν τους στόχους τους.
 Αλλά, κυρίως τα όμορφα μαύρα μάτια του, που παρόμοια έχουν και πολλοί Σλάβοι των Σκοπίων, αλλά συνήθως οι Σκοπιανοί έχουν μαύρα μαλλιά, ενώ αυτός είναι φαλακρός.
»Άλλωστε κανένας Τάταρος δεν διαθέτει τον ανθρωπολογικό τύπο του Γκορμπατσόφ και αυτό είναι μια απόδειξη ότι ανήκει στη «ράτσα των μακεδονοειδών», σύμφωνα με τη λεγόμενη «μακεδονική» ιστορική και ανθρωπολογική επιστήμη που έχει σαρώσει όλη την Ευρώπη»…

Έτσι, ίσως ο Γκορμπατσόφ να ήταν Σλάβος των Σκοπίων. Φυσικά το καλύτερο είναι να κάνει ανάλυση DNA.
Και όπως είναι γνωστό  τέτοιες αναλύσεις έχουν γίνει στα Σκόπια και χωρίστηκε η «μακεδονοειδής ράτσα» που αποτελεί το 60 τοις εκατό από τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Αν λοιπόν, το γονίδιο του Γκορμπατσόφ συμπέσει με εκείνο που καθορίζεται από την ιρλανδική επιστήμη ως «γονίδιο των μακεδονοειδών» των Σκοπίων,  τότε η καταγωγή του θα είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένη», δήλωσε ο Ντιμίτροφ, με αρκετή δόση καυστικού χλευασμού.

 --

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr