Ο νέος επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου στα Σκόπια



Ιανουάριος 25, 2013.

Σκόπια.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Πόποσκι, δέχθηκε σήμερα το διορισθέντα επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβη Θεοχάρη Λαλάκο, ο οποίος έδωσε το πρωτότυπο της επιστολής του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, για το διορισμό του σε αυτό το λειτούργημα.


Ο υπουργός  Πόποσκι,  του ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του στα Σκόπια και έκανε την ευχή το Γραφείο Σύνδεσης μέσα στη θητεία του να γίνει Πρεσβεία.

«Ο υπουργός εξέφρασε την ετοιμότητα για την προώθηση των σχέσεων και της συνεργασίας με την Ελλάδα σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, προκειμένου να ξεπεραστούν οι προκαταλήψεις και να ενισχύσουν την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

» Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Νίκολα Πόποσκι,  επεσήμανε  συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, όπως η ανταλλαγή των διπλωματών μεταξύ των δύο υπουργείων και εμβάθυνση της συνεργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού», αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σήμερα ο  Νίκολα Πόποσκι δέχθηκε και τον διορισθέντα πρέσβη της Γαλλίας  και του Ιράν, Λόρανς Οέρ και Σάιντ Σάντεχ Μοχάμαντ, αντίστοιχα.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr