Τα Σκόπια Φωλιά Εκπαίδευσης Τρομοκρατών


Αύγουστος 6, 2013.

Στα Σκόπια υπάρχει κέντρο εκπαίδευσης ισλαμιστών τρομοκρατών για επιθέσεις αυτοκτονίας.


 Η Βοσνία, η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, η πΓΔΜ, η νότια Σερβία και το Μαυροβούνιο, μελλοντικά θα αποτελέσουν μέρη ενός ενιαίου Ισλαμικού Κράτους.

Αυτή είναι η πρώτη φάση της κατοχής της Ευρώπης βάσει ισλαμικού σχεδίου που φέρει την ονομασία «Ευρώπη 3000».

Η εκπαίδευση τρομοκρατών πραγματοποιείται σε «ασφαλείς αλβανικές περιοχές»- στην Αλβανία, στο Κοσσυφοπέδιο και σε τμήμα του κράτους των Σκοπίων.

Τα στρατόπεδα λειτουργούν κάτω από την προστατευτική ομπρέλα του Αλβανικού Εθνικού Στρατού  (AKSH) μια οργάνωση διάδοχος του UÇK, όπως αναφέρει το νοτιοσλαβικό δημοσίευμα ‘Λοκάλνο’ επικαλούμενο το ρωσικό κρατικό ραδιόφωνο «Φωνή της Ρωσίας» το οποίο με τη σειρά του αναφέρεται σε ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Οι νεοσύλλεκτοι των στρατοπέδων αυτών είναι Βόσνιοι και Αλβανοί που έχουν ‘σλαβική εμφάνιση’ [словенски изглед] ώστε να πραγματοποιούν τρομοκρατικές δραστηριότητες.

Αυτοί οι μαχητές θα μπορούσαν στη συνέχεια να ταξιδεύσουν σε όλον τον κόσμο, χωρίς να προκαλέσουν υποψίες μεταξύ των αστυνομικών και των υπηρεσιών πληροφοριών. Επίσης, θα μπορούσαν να φθάσουν στην περιοχή του Βόρειου Καυκάσου.

Οι τρομοκράτες ονομάζονται ‘Λευκοί Διάβολοι’-Μπέλι Τζάβολι,  και λαμβάνουν την καλύτερη εκπαίδευση και είναι έτοιμοι για τζιχάντ στην Ευρώπη και τη Ρωσία.
Αλλά, κυρίως, οι μαχητές αυτοί,  με τη σλαβική εμφάνιση- λευκό δέρμα, ανοιχτόχρωμο μαλλί κλπ-, παραμένουν απόθεμα για τρομοκρατικές ενέργειες.

 Είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να πραγματοποιήσουν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας ή να «μαρτυρήσουν» στο όνομα του Αλλάχ.

Τον πυρήνα της Ομάδας αυτής απαρτίζουν Βόσνιοι Μουσουλμάνοι και υπάρχουν νεοσύλλεκτοι από την Τσετσενία και άλλες περιοχές του Καυκάσου, όπως επισημαίνει το ραδιόφωνο «голос Россия»- Φωνή της Ρωσίας.





Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr