Τη Δευτέρα στην Αθήνα για λύση στο όνομα ο Αλί Αχμέτι


Σεπτέμβριος 1, 2013.

 Σκόπια.

Ο ηγέτης της Δημοκρατικής Ένωσης για την Ενσωμάτωση –DUI, Αλί Αχμέτι, ο οποίος συνεργάζεται στην κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι, θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο στην Ελλάδα.


Η συνάντηση του Αχμέτι με τον Έλληνα αναπληρωτή πρωθυπουργό θα γίνει πραγματικότητα μετά από τις επισκέψεις του στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης του νοτιοσλαβικού κράτους.

Η εντατική και ολοκληρωμένη καμπάνια του Αλί Αχμέτι, προέδρου του DUI,  αποτελούν μια προσπάθεια για την επίλυση των ζητημάτων που στέκονται εμπόδια στην πορεία των Σκοπίων προς την ένταξη στις ευρωατλαντικές δομές και η οποία ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό με ένα καίριο άρθρο που είχε τον τίτλο: «Είναι η ώρα για το ΝΑΤΟ».

Ο Αχμέτι θα συνοδεύεται στην επίσκεψή του στην Αθήνα από  τον Μούσα Τζαφέρι και τον Αρτάν Γκρούμπι.

«Η δραστηριότητά μας έχει σκοπό να βοηθήσει  την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν θα σταματήσει εδώ, θα συνεχίσουμε και σε άλλες φιλικές χώρες, οι οποίες είναι διατεθειμένες να μας βοηθήσουν να γίνουμε μέλος της Ευρω-ατλαντικής κοινότητας», αναφέρει το βουλγαρικό πρακτορείο Φόκους, επικαλούμενο την ανακοίνωση του αλβανικού κόμματος των Σκοπίων, DUI.
--


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr