Ο Χατζημαρκάκης θα απαιτήσει από την ΕΕ να άρει το καθεστώς υποψήφιας χώρας για τα Σκόπια


Απρίλιος 11, 2014.

Σκόπια.

Την ακύρωση του αιτήματος της πΓΔΜ για ένταξη στην ΕΕ, θα απαιτήσει ο ευρωβουλευτής και συμπρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-FYROM,  Γιώργος Χατζημαρκάκης, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα και συνεχίζει: 


Σύμφωνα με ανταπόκριση του Netpress από την Αθήνα, ο Γερμανός ευρωβουλευτής, ελληνικής καταγωγής, αποκάλυψε την πρόθεσή του στα ελληνικά ΜΜΕ.

Ο αμφιλεγόμενος  Γιώργος Χατζημαρκάκης,  ο οποίος αισθάνεται τον εαυτό του περισσότερο Έλληνας παρά Γερμανός, δήλωσε ότι το αίτημά του για την άρση του καθεστώτος θα υποβάλει στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία στα οποία να βασίζεται το αίτημα.

Αυτή η είδηση, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Χατζημαρκάκης, με ανέντιμες μεθόδους, προσπαθεί να εξασφαλίσει αρνητική έκθεση για τα Σκόπια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, χωρίς σύσταση για τον καθορισμό ημερομηνίας έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα  του MKD, των Σκοπίων.

--





Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr