Νέος Υπουργός Άμυνας Σκοπίων: Πρώτο μέλημα η ένταξη μας στο NATO



Ιούνιος 17, 2014.

Νέα Υόρκη.

«Η ένταξη της χώρας μας στο NATO, είναι η υψηλότερη προτεραιότητα στην εξωτερική πολιτική της χώρας», είπε σε συνέντευξή του στη «Φωνή της Αμερικής» στη σλαβοσκοπιανή γλώσσα, ο επόμενος υπουργός Άμυνας του νοτιοσλαβικού κράτους, Ζόραν Γιολέφσκι.


Ο διαπραγματευτής των Σκοπίων για το όνομα της χώρας,  και που διαμένει  στη Νέα Υόρκη, πρέσβης Ζόραν Γιολέφσκι, αποδέχθηκε τη θέση του υπουργού Άμυνας στη νέα κυβέρνηση του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων και τόνισε ότι η χώρα του περιμένει πρόσκληση για την ένταξή της, κατά την ερχόμενη σύνοδο κορυφής του NATO στη Βρετανία.

«Κατά την επόμενη περίοδο, δεσμευόμαστε πλήρως, στην επίτευξη αυτού του στόχου. Αν δεν επιτευχθεί, η επίσημη πρόσκληση κατά την επόμενη συνάντηση του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου, αυτή μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε επόμενη συνεδρίαση του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου», δήλωσε ο Γιολέφσκι, σύμφωνα με το 24vesti των Σκοπίων.

--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr