Οι Ισλαμιστές επιτέθηκαν σε πρώην ακτιβίστρια των FEMEN




Ιούλιος 10, 2014.

Η πρώην ακτιβίστρια των FEMEN,  Αμίνα Σεμπουί, η οποία αποχώρησε από την οργάνωση, τον Αύγουστο του περασμένου έτους, δήλωσε ότι δέχθηκε επίθεση από μουσουλμάνους εξτρεμιστές.


Σύμφωνα με την κοπέλα, αυτό συνέβη σε έναν από τους σταθμούς του μετρό του Παρισιού. Η Αμίνα στεκόταν στην πλατφόρμα, όταν την προσέγγισε ένα άτομο που της είπε ότι και αυτός γεννήθηκε στην Τυνησία και στη συνέχεια ζήτησε να την πιάσει από το χέρι. Χωρίς να αφήσει το χέρι του κοριτσιού την τράβηξε μέχρι τις σκάλες και κατόπιν στο δρόμο, όπου περίμεναν τέσσερις άνδρες.




 Η Amina Seboui σε διαμαρτυρία των FEMEN στην Τύνιδα το 2013


Άρχισαν όλοι μαζί να την βρίζουν  και στη συνέχεια πήραν ένα ξυράφι και της έκοψαν τα μαλλιά από το κεφάλι και ξύρισαν τα φρύδια της.  Στη συνέχεια είπαν ότι  θα την βιάσουν, αν δεν απαγγείλει στίχους από το Κοράνι και αν δεν υποσχεθεί ότι θα γίνει μια «πραγματική μουσουλμάνα».

Η Αμίνα απήγγειλε στίχους και υποσχέθηκε ότι θα γίνει «καλή μουσουλμάνα» για να την αφήσουν.

Η Γυναίκα υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία για το συμβάν και κατά την άποψή της, οι τέσσερις άνδρες ήταν ισλαμιστές από την Τυνησία και την Αλγερία.

Η αστυνομία ελέγχει τις πληροφορίες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει στοιχεία, αναφέρει η γαλλική 24heures.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr