Αλβανoί Σκοπίων: «Τα Σκόπια δεν ψήφισαν το ψήφισμα του ΟΗΕ για τη Γάζα»




Οι Αλβανοί του DUI πρεπει να 'λογοδοτήσουν' για την απόφαση αυτή  

Ιούλιος 25, 2014.

Η FYROM ήταν ένα από κράτη που δεν ψήφισε υπέρ του ψηφίσματος του ΟΗΕ για τη Γάζα και επέλεξε μια ενδιάμεση λύση «της αποχής», δηλαδή ούτε όχι, ούτε ναι.


 Το ψήφισμα καταδικάζει τα εγκλήματα εναντίον των αμάχων στη Γάζα και πολλά κράτη-μέλη του ΟΗΕ ψήφισαν υπέρ αυτού του ψηφίσματος, εκτός βέβαια από τις Ηνωμένες Πολιτείες που ψήφισαν κατά της καταδίκης των Ισραηλινών.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μεταξύ εκείνων που δεν αισθάνονται αλληλεγγύη στα δεινά των Παλαιστινίων, υπάρχουν πολλοί Αλβανοί πολιτικοί στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων, ακόμη και σε αυτούς που βρίσκονται στο επίπεδο της εξουσίας, όπως το DUIοι οποίοι θα πρέπει να λογοδοτήσει δημόσια για το ψήφισμα αυτό. Ή μήπως είναι είναι μια ανίδεη πολιτική δομή που σύντομα θα διασπαστεί αφού δεν γνωρίζει τι  είναι νομιμότητα και αγνοεί αυτό το ψήφισμα;

Πορεία  Ειρήνης για τη Γάζα

Η κοινωνία των πολιτών στο πλαίσιο της Πλατφόρμας «Ειρήνη για τη Γάζα» που αποτελείται από διάφορες ΜΚΟ από το νοτιοσλαβικό κράτος, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον αθώο παλαιστινιακό λαό, θα καταθέσουν τα συναισθήματα του πολιτισμού και της ανθρωπότητας, στην πορεία ειρήνης για τη Γάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πορεία θα γίνει αύριο στις 14:00 στα Σκόπια και θα ολοκληρωθεί μπροστά το «Μουσείο του Ολοκαυτώματος» στην πόλη των Σκοπίων.

Θα δοθεί το μήνυμα της αλληλεγγύης και θα γίνει έκθεση φωτογραφίας με τις σφαγές των παιδιών από τους Σιωνιστές Εβραίους στο Ολοκαύτωμα της Γάζας», όπως αναφέρει το ανακοινωθέν, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr