Σκοπιανή εφημερίδα: Τα αστέρια έδειξαν που είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου




Το ...χωριό αυτό έδειξε ο αστερισμός της Κασσιόπης την 21 Ιουλίου, ημέρα που γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος!

Αύγουστος 26, 2014.

Σκόπια.

Ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν μπορεί να είναι ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. 


Πιθανότατα βρίσκεται κάτω από λόφο στο χωριό Τσαρνίλιστε της περιοχής Σβέτι Νικόλε στο βορειοανατολικό μέρος του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων (στην αρχαία Παιονία).

Αυτές δεν είναι εικασίες. Σύμφωνα με μια διεθνή ομάδα επιστημόνων (σημ. δηλαδή κάφρων) δήλωσαν ότι  ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου φανερώθηκε από το αστέρι βασίλισσα του Ουρανού, Κασσιόπη, γράφει η σλαβική των Σκοπίων «Ούτρινσκι Βέσνικ».

Οι διεθνείς αυτοί ...επιστήμονες  στις 21 Ιουλίου, που ήταν τα γενέθλια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, βρέθηκαν στην περιοχή του Σβέτι Νικόλε επί δύο ημέρες και δύο νύχτες.
Σύμφωνα με αυτούς, το πρωί της ημέρας της γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο αστερισμός της Κασσιόπης βρισκόταν ακριβώς επάνω από τα γεωγλυφικά της περιοχής, υποδεικνύοντας που είναι ο τάφος του μεγάλη Στρατηλάτη.

Στην ομάδα των επιστημόνων, συμμετείχε, βέβαια, και ο γνωστός καθηγητής Αριστοτέλ Τέντοφ, ο Κροάτης Ντομαγκόι Νίκολιτς, ο καθηγητής Πάολο Ντεμπερτόλις από την Ιταλία, η Σέικι Σαβολαϊνέν από τη Φινλανδία, ο Γκόραν Μαριάνοβιτς από τη Σερβία και κάποιοι επιστήμονες από την Αγγλία.

Η ομάδα αποφάσισε ότι μέχρι να αναλυθούν όλα τα δεδομένα και γίνει μελέτη των αστρικών φαινομένων στην περιοχή, σε συνδυασμό με τα γεωγλυφικά που παρατηρήθηκαν από την Google,  να μην αποκαλύψει τίποτε ( ... το έχει για  γρουσουζιά).



(Να γελάσουμε ή να τους λυπηθούμε, δεν ξέρω...)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr