Αφαιρέθηκαν και άλλες πινακίδες αυτοκινήτων με το σήμα «ΜΚ» στην Ελλάδα




Αύγουστος 27, 2014.

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης των οχημάτων από τους συνοριακούς σταθμούς,  αναφέρθηκαν δύο περίπτωσεις αφαίρεσης πινακίδων από αυτοκίνητα του νοτιοσλαβικού κράτους που είχαν την ένδειξη ‘ΜΚ’.


Η πρώτη περίπτωση αφορά αυτοκίνητο που είναι δηλωμένο στο Καβαντάρτσι και πρόκειται για ένα seat Gordoba από το οποίο αφαιρέθηκαν οι πινακίδες  που έφεραν το σήμα «ΜΚ».

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανέφερε ότι στις 26 Αυγούστου του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες βρισκόμενος σε παραλία της Μακεδονίας και την ίδια μέρα το ανέφερε στην ελληνική αστυνομία.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά οδηγό μιας Citroen C5,  που την αφαίρεση των πινακίδων του την ανέφερε στο μεθοριακό σταθμό της Νίκης, όπου δήλωσε ότι οι πινακίδες του ‘χάθηκαν’  βρισκόμενος στη μακεδονική παραλία του Πευκοχωρίου της Χαλκιδικής.

Και στις δύο περιπτώσεις έγινε μόνο αφαίρεση των πινακίδων και όχι ζημία στα οχήματα.

Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι οδηγοί του νοτιοσλαβικού κράτους που έχουν καινούργια αυτοκίνητα και φέρουν τον νέο τύπο των πινακίδων του σλαβικού κράτους έχουν το σήμα «ΜΚ», σε αντίθεση με τις παλαιότερες που δεν το είχαν. Αυτό στο σήμα στην Ελλάδα, αποτελεί πρόκληση (για όσους αντιλαμβάνονται τι γίνεται).

Μέχρι σήμερα, σημειώνει το δημοσίευμα, έχουν καταγγελθεί ένδεκα αφαιρέσεις πινακίδων με την ένδειξη ‘ΜΚ’.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr