Η ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια έφθασε στο Λουγκάνσκ




Αύγουστος 22, 2014.βίντεο

Από τον μεθοριακό σταθμό Ρωσίας – Ουκρανίας «Ιζβαρίνο» πέρασαν και τα 280 φορτηγά της ανθρωπιστικής αυτοκινητοπομπής της Ρωσίας.

Σχετική αναφορά έγινε από το τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία 24»:


«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που λάβαμε από το Τμήμα Τελωνείων στα νοτιοανατολικά, όλα τα αυτοκίνητα της ρωσικής ανθρωπιστικής βοήθειας έχουν περάσει όλες τις απαραίτητες τελωνειακές και διασυνοριακές διαδικασίες και διέσχισαν τα σύνορα. Εδώ στη Ρωσία, κοντά στο σημείο ελέγχου «Ντόνετσκ» δεν υπάρχει κανένα λευκό φορτηγό, όλα έχουν πάρει το δρόμο προς την κατεύθυνση του Λούγκανσκ», ανέφερε ο ανταποκριτής του ρωσικού καναλιού.

Το κομβόι των φορτηγών πέρασε από την πόλη  Κράσνοντον στην περιοχή του Λουγκάνσκ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στα κοινωνικά δίκτυα ότι η πρώτη φάλαγγα από 23 φορτηγά πέρασε από νωρίς και ακολούθησαν ακόμη 17. Ωστόσο δέκα από αυτά γύρισαν πίσω και πήραν άλλη διαδρομή, όπως ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο λόγος για την αλλαγή της διαδρομής ήταν ότι στην περιοχή που πήγαιναν ήταν σε εξέλιξη σφοδρές μάχες και οι Ρώσοι οδηγοί αναγκάστηκαν  να κάνουν κύκλο για να πάνε στο Λουγκάνσκ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα φορτηγά μέσα από διάφορα χωριά έφθασαν στην πόλη Λουγκάνσκ.

-
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr