Η Νέα Ρωσία καταγγέλλει βομβαρδισμό Ντονέτσκ από αεροπλάνα που απογειώθηκαν από Ρουμανία




Αύγουστος 12, 2014.

Πρακτορείο Novorossia.

Βομβαρδιστικά αεροπλάνα βομβάρδισαν μη στρατιωτικούς στόχους στην ανατολική Ουκρανία, αεροσκάφη τα οποία είχαν τα αναγνωριστικά σήματα της  Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας,  αλλά έχουν συσχετισθεί με τις στρατιωτικές και αεροπορικές βάσεις που βρίσκονται σε Ρουμανία και Μολδαβία, οι οποίες είχαν επανδρωθεί από πιλότους Πολωνούς και Ισραηλινούς, όπως αναφέρει η νέα έκδοση της «Νέας Ρωσίας» σε σχετική αναφορά ξένων δημοσιογράφων (σημειώνει το δημοσίευμα). 


Προς επίρρωση των αναφερθέντων, ο Καναδός δημοσιογράφος Geoffrey West σε συνεργασία με τις ομάδες των πληροφοριοδοτών των κοινωνικών δικτύων, σημείωσε ότι «πολλά στρατιωτικά αεροσκάφη» πετούν πάνω από τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας, τα οποία απογειώθηκαν από βάσεις του NATO και άλλες εγκαταστάσεις (στρατόπεδα).

«Εντόπισα την Πέμπτη το βράδυ σε ιστοσελίδα εντοπισμού, ότι εισήχθη μια σειρά αεροπλάνων «χωρίς διακριτικά» στην περιοχή της Ουκρανίας/Μαύρης Θάλασσας.  Ο συνεργάτης μου παρατήρησε ότι εμφανίσθηκαν στο Βουκουρέστι. Παρατήρησα ότι ήταν κοντά στον προορισμό Κισινιόφ της Μολδαβίας».

Προέβησαν σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τα ραντάρ της ρωσικής αεράμυνας, προκειμένου να μην καταρριφθούν από τις ρωσόφιλες ομάδες  των αυτονομιστών που αντιτίθενται στη χούντα του Κιέβου. 

Αυτή είναι μια σοβαρή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και της Εθνικής Κυριαρχίας των κρατών μελών, καθώς και μια μη εξουσιοδοτημένη χρήση των δυνάμεων του NATO,  που βρίσκεται υπό την άμεση διοίκηση του στρατηγού Breedlove, είναι μια παράνομη τρομοκρατική ενέργεια κατά των πολιτών, πολλοί από τους οποίους είναι κάτοχοι ρωσικών διαβατηρίων, γράφει το δημοσίευμα των αυτονομιστών της Ντονμπάς.

Επισημαίνει, ακόμη, ότι  αυτήν την εβδομάδα, δύο Su-25 βομβαρδιστικά αεροπλάνα  της Ουκρανίας καταρρίφθηκαν  αφού επανέφεραν τη ρίψη βομβών λευκού φωσφόρου  σε μια μικρή πόλη Ρωσόφιλων στην ανατολική Ουκρανία και δεν υπάρχει πιο ενδιαφέρον και πιο τρομακτικό από αυτήν την επίθεση.

Ωστόσο τα αεροπλάνα που εμπλέκονται στο βομβαρδισμό περιοχών της ανατολικής Ουκρανίας δεν απογειώθηκαν από βάσεις της Ουκρανίας, αλλά από βάσεις στη Ρουμανία και σύμφωνα με το ραντάρ, έχουν αποτυπωθεί οι πτήσεις,  κοντά στην αμερικανική  αεροπορική βάση, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr