Πορνεία VIP σε ξενοδοχεία των Σκοπίων




Διάσημα αστέρια προσφέρονται για σεξ με 300 έως 500 ευρώ τη βραδιά


Αύγουστος 30, 2014.

Πολλές γνωστές παρουσιάστριες της τηλεόρασης  και μοντέλα,  επισκέπτονται τακτικά, για ώρες ή μια βραδιά, τα ξενοδοχεία των Σκοπίων, ισχυρίζεται  υπάλληλος υποδοχής σε ξενοδοχείο της πόλης, γράφει η σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων, Βέτσερ.


«Συχνά, όταν βρισκόμαστε σε υπηρεσία, βλέπουμε γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, που πηγαίνουν σε δωμάτια του ξενοδοχείου, τα οποία έχουν  κρατηθεί  από ξένους υπηκόους ή από γνωστά άτομα  της χώρας μας», γράφει το δημοσίευμα.

«Πολλά είναι τα κορίτσια, γνωστά από την τηλεόραση ή τις εφημερίδες,  που κάνουν αυτό το επάγγελμα. Όταν ρωτήσω για τα στοιχεία τους  ή μια ταυτότητα, δημιουργείται σύγχυση και συχνά λένε ότι είναι μικρές και δεν έχουν. Συνήθως φορούν σκούρα γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο, αλλά τις αναγνωρίζω, αφού τις βλέπω καθημερινά ως μοντέλα στην τηλεόραση», θα πει η γυναίκα της υποδοχής του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την ίδια, οι κυρίες είναι της λεγόμενης ανώτερης τάξης και τα κορίτσια είναι της κλάσης «Α», και μένουν στο ξενοδοχείο συνήθως μιάμιση ώρα, κυρίως αργά τη νύχτα, αλλά υπάρχουν και εκείνες- συνήθως οι κυρίες- που έρχονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με μια άλλη πηγή- γράφει το σλαβικό δημοσίευμα- το κόστος των υπηρεσιών σεξ, τον κοριτσιών της κλάσης ‘Α’ κυμαίνεται από 300 έως 500 ευρώ τη βραδιά.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr