Εκπαίδευση των Ουκρανών της Μαριούπολης στα όπλα




Σεπτέμβριος 2, 2014.

Κίεβο.

Εκπαιδευτές του τάγματος «Αζόφ» έχουν επισκεφθεί τα πιο καυτά σημεία της ανατολικής Ουκρανίας  και μαθαίνουν το χειρισμό των όπλων στους Ουκρανούς πολίτες,  στις περιοχές των οποίων ενδέχεται να γίνουν μάχες σώμα με σώμα με τους αυτονομιστές της Ντονμπάς, σημειώνει δημοσίευμα  του ουκρανικού πρακτορείου Unn.


«Το στρατιωτικό τάγμα εκπαιδεύει όλους πώς να χειρίζονται και να χρησιμοποιούν τα πυροβόλα όπλα, πώς να τα οπλίζουν και πώς πρέπει να στοχεύουν».

«Οι περισσότεροι που αποδέχθηκαν είναι κατά πλειοψηφία άνδρες, αλλά δεν λείπουν και μικρά παιδιά», σημειώνει το δημοσίευμα.

Κυρίως η εκπαίδευση έγινε σήμερα στην πόλη της Μαριούπολης, έξω από την οποία βρίσκονται τα άρματα μάχης των αυτονομιστών, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

«Μαθαίνουμε πως λειτουργούν τα όπλα, πως τα γεμίζουμε. Μαθαίνουμε να ρίχνουμε με ρουκετοβόλα και τι πρέπει να προσέχουμε», θα πει ο Αντρέι, κάτοικος της Μαριούπολης, σύμφωνα με το ουκρανικό δημοσίευμα που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις...



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr