Σκόπια: Ετοιμάζεται νέα ενιαία αντιπολίτευση



Το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα επιδιώκει συσπείρωση όλων των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, σε ένα ενιαίο μέτωπο, κατά του κόμματος του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι

Οκτώβριος 20, 2014.

Σκόπια.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης, εξετάζει την ιδέα της ίδρυσης ενός νέου κινήματος που θα περιλαμβάνει την πλειονότητα των κομμάτων της κατακερματισμένης αντιπολίτευσης, σύμφωνα  με το «fokus»των Σκοπίων.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην ημερήσια διάταξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ετέθη το ζήτημα ενός νέου κόμματος, προκειμένου να ανανεωθούν και να συσπειρωθούν  οι δυνάμεις  που διάκεινται αντιπολιτευτικά με το κυβερνών σλαβικό κόμμα του Νίκολα Γκρούεφσκι, το VMRO-DPMNE.

Η κυριαρχούσα άποψη είναι στο νέο κόμμα να ενταχθούν όλες οι δυνάμεις, κινήματα και κόμματα της (σλαβικής ) αντιπολίτευσης τα οποία διακατέχονται από την ίδια ιδεολογία με την κύρια αντιπολίτευση.

Στο προσκλητήριο δεν εξαιρέθηκαν, οι Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, ώστε να δημιουργεί μια νέα ηγεσία, από το σύνολο των συνιστωσών.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr