Οι Τούρκοι σιγοντάρουν τους Αλβανούς σε αθλητικό αγώνα στη Σερβία

 Οπαδοί Μπεσίκτας: Στις 23 Οκτωβρίου υψώνουμε ξανά την αλβανική σημαία στο Βελιγράδι 

 






Τα Σέρβικα ειδησεογραφικά πρακτορεία έκαναν γνωστό ότι " Οι Τούρκοι απειλούν τη Σερβία" προειδοποιώντας ότι η σημαία της μεγάλης αλβανίας θα κυματίσει στις 23 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι, γράφει ο Ελεύθερος Λόγος Αργυροκάστρου και διευκρινίζει:


Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της τουρκικής ομάδας ποδοσφαίρου  "Μπεσίκτας",  ανακοίνωσαν ότι στις 23 Οκτωβρίου κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παρτιζάν - Μπεσίκτας θα ξεδιπλώσουν τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας στο στάδιο. 
 
 
Σύμφωνα με τα σερβικά ειδησιογραφικά πρακτορεία στα φόρουμ των οργανωμένων φιλάθλων της Μπεσίκτας λέγεται πως θα κυματίσει ξανά η αλβανική σημαία και υπόσχονται ότι αυτοί θα είναι εκείνοι που θα κυματίσουν τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας στο Βελιγράδι.




Οι Τούρκοι νιώθουν μαγεμένοι με την μεγαλειώδη ιδέα των ερυθρόμαυρων φιλάθλων και υπόσχονται ότι θα κάνουν το ίδιο, στον αγώνα Παρτιζάν - Μπεσίκτας στις 23 Οκτώβρη αγώνας που διεξάγεται για τη φάση του Europa league. 


Ταυτόχρονα σύμφωνα με αυτούς δεν θα λείψει από αυτόν τον αγώνα και η σημαία του Κοσόβου, σύμφωνα με δημοσίευμα της lajmifundit.al.
  




               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr