Υπό την επήρεια ναρκωτικών πολεμούν οι τζιχαντιστές






Νοέμβριος 4, 2014.

Η αστυνομία στο Ιράκ, ανακάλυψε μια κρύπτη ναρκωτικών, που προφανώς ανήκει στους ισλαμιστές του ‘ισλαμικού κράτους’-‘ΙΚ’.


Αξιωματικός της αστυνομίας στην επαρχία Ντιγιάλα είπε ότι περισσότεροι από το 80% των τζιχαντιστών κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σε δήλωσή του, ο αξιωματικός, Φαρίκ Τζαμίλ Σαμάρι, αποκάλυψε ότι «το 80% των τζιχαντιστών χρησιμοποιούν ναρκωτικά πριν και κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων».

Ο Σαμάρι περιέγραψε την επιτυχημένη στρατιωτική επιχείρηση που ανέλαβε η ειδική μονάδα της αστυνομίας στην Ντιγιάλα στα όρη Χαμρίν «ανακαλύψαμε ένα αριθμό χαπιών και ναρκωτικών σε σπηλιές. Υπήρχε μια πολύ μεγάλη ποικιλία».

Ο ίδιος ανέφερε την αντίθεση που επιβάλλει η ηγεσία των τζιχαντιστών του ‘ΙΚ’ σε περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους.

Οι εξτρεμιστές συνέλαβαν, πρόσφατα,  μια ομάδα πολιτών που κατηγορήθηκαν ότι κάπνιζαν. Τιμωρήθηκαν με χτυπήματα από μαστίγιο ως κοινή τιμωρία.

Επίσης, σημειώνει το Bas News, ο Κούρδος διοικητής των Πεσμεργκά, αποκάλυψε ένα μυστικό των τζιχαντιστών που πρόσφατα νικήθηκαν από τους Κούρδους.

«Ανακαλύψαμε ότι οι εξτρεμιστές που μας επιτέθηκαν είχαν χρησιμοποιήσει ναρκωτικά τα οποία ‘μουδιάζουν’ τον εγκέφαλό τους, αλλά τους δίνουν παροδική ενέργεια. Όταν η ενέργεια του ναρκωτικού εξασθενήσει, τότε αρχίζουν να υποχωρούν, να φεύγουν», δήλωσε ο διοικητής των δυνάμεων Πεσμεργκά στο Ζουμάρ, συνταγματάρχης Γκχαρίμπ.

 --
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr