Τίρανα: Συνελήφθησαν πόρνες που προσφέρονταν σε πολιτικούς




Νοέμβριος 27, 2014.

Έκταση λαμβάνει η πορνεία ‘υψηλού επιπέδου’ στην Αλβανία, κατά την οποία εμπλέκονται και άτομα της αλβανικού κοινοβουλίου.


Ήδη, πέντε πόρνες μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη συνελήφθησαν σε έφοδο της αλβανικής αστυνομίας στα Τίρανα.

Πηγές προσκείμενες στην αστυνομία αναφέρουν ότι  μεταξύ των ιεροδούλων πολυτελείας ήταν και μια 17χρονη, η οποία συνελήφθη κατά την διάρκεια σεξουαλικής επαφής με δύο άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας της 17χρονης ήταν  αυτός που την προωθούσε στην πορνεία  με υψηλά ιστάμενα άτομα, πολιτικούς και επιχειρηματίες.

Η αλβανική αστυνομία αναζητεί ένα όχημα τύπου FIAT με το οποίο μεταφέρονταν οι πελάτες σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μπέρτζουλι, προάστιο των Τιράνων.

Εκεί συνελήφθησαν οι πόρνες πολυτελείας, οι οποίες παραδέχθηκαν ότι αναζητούσαν πελάτες πολιτικούς και επιχειρηματίες της χώρας με ενδεχόμενο την εκμετάλλευσή τους.

Η αλβανική αστυνομία, πιστεύει ότι υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα πορνείας που δρα στο χώρο της πολιτικής και των επιχειρηματιών, σύμφωνα με τη Λάιμι Φουντιτ.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr