Σκόπια: «Αυτή είναι η στολή της «Φρουράς της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας»



Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδα Lajm των Σκοπίων παρουσιάζεται ο επικεφαλής της "Φρουράς της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας", που επιβεβαιώνει την ύπαρξη της

Νοέμβριος 8, 2014.

Ο Χαμντί Ντρετσάι, γνωστός ως ‘Πάνθηρ’ , ο ποίος εμφανίζεται ως Γενικός Διοικητής της προεδρικής "Φρουράς της Δημοκρατίας της  Ιλλυρίδας", παρουσίασε την στολή της ‘φρουράς’ αυτής.


«Σήμερα παρουσιάζουμε τη στολή , προς τιμήν του πεσόντα ήρωα Ιμέρ Γκαβάζι- Imer Gavazi, που σκοτώθηκε στο Βόροντετς του Τέτοβο πριν από επτά χρόνια», δήλωσε ο ‘Πάνθηρ’.

Ο ίδιος σε δελτίο τύπου, ανέφερε ότι 250 μέλη της Φρουράς της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας, φρουρούν, ήδη,  διάφορες πόλεις στο νοτιοσλαβικό κράτος-FYROM.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν  καταγραφεί περιστατικά, αλλά, τα μέλη της Φρουράς έχουν μαζί τους ελαφρύ οπλισμό και διατηρούν επαφές με κατοίκους των ορεινών περιοχών, γράφει η αλβανική Λάιμ των Σκοπίων.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr