Το ‘ισλαμικό κράτος’ άρχισε το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων





Ιανουάριος 17, 2015.

Ιρακινή πηγή ασφαλείας αποκάλυψε ότι οι τρομοκράτες του ‘Ισλαμικού κράτους’ άρχισαν να πωλούν ανθρώπινα όργανα στην Τουρκία, μετά τη μεγάλη πτώση των τιμών του πετρελαίου, προκειμένου να αποκτήσουν ρευστό για  αγορά όπλων.


Η πηγή βασίζεται σε αναφορές των συνόρων, ότι όργανα νεκρών εξτρεμιστών ή αιχμαλώτων διοχετεύονται στη μαύρη αγορά ανθρωπίνων οργάνων.

Σύμφωνα με την πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, η τρομοκρατική οργάνωση του ‘Ισλαμικού κράτους’ πρόσφατα έφερε ένα αριθμό γιατρών, ιδιαίτερα μετά την κατάληψη της Μοσούλης το περασμένο έτος και τους ζήτησε να ενταχθούν στα νοσοκομεία για εξάσκηση στην αφαίρεση  ανθρωπίνων οργάνων από επιστημονικές μεθόδους και ιατρικής δυτικών εμπειρογνωμώνων.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι οι γιατροί αυτοί που ‘έδωσαν μαθήματα’ στους εντόπιους ιατρούς, σχετικά με την αφαίρεση οργάνων, ήταν Άραβες, αλλά και Ισραηλινοί, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τη διαδικασία που ακολουθείται  στην αφαίρεση των οργάνων στην προώθησή τους στο εξωτερικό.

Το δημοσίευμα της αραβικής ‘Al-Ahed News Website» αναφέρει ότι στο ‘ιατρικό χρηματιστήριο’ τα όργανα, ανάλογα εάν είναι από γυναίκες, από βρέφη ή ενήλικες,  πωλούνται  ως εξής: 
  ζευγάρι μάτια 1500 δολάρια, καρδιά 120 χιλιάδες δολάρια, συκώτι 150 χιλιάδες δολάρια, στομάχι 500 δολάρια, λεπτό έντερο 2500 δολάρια, στεφανιαία αρτηρία της καρδιάς 1500 δολάρια κλπ.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr