Ετοιμάζεται το τουρκο-αμερικανικό στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών




Μάρτιος 14, 2015.


Ανατολία.

Το «κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών»- όπως γράφει χαρακτηριστικά η τουρκική πηγή-, το οποίο θα εξοπλισθεί βάσει της συμφωνίας της Τουρκίας με τους Αμερικανούς, βρίσκεται στην πόλη Kırşehir της Ανατολίας, 50 χιλιόμετρα από την τουρκική πρωτεύουσα, Άγκυρα.


Υπάρχει μια κινητικότητα, σημειώνει η πηγή, γύρω από το στρατόπεδο εκπαίδευσης των τρομοκρατών που προορίζονται για τη Συρία καθώς Αμερικανοί αξιωματούχοι διερευνούν όλη την περιοχή, γύρω από το χωριό Hirfanlı,  καθώς καταφθάνουν αυτοκίνητα της αμερικανικής πρεσβείας,  και ένα μικρό λεωφορείο,  που στάθμευσε στο στρατόπεδο στο Kaman της επαρχίας Kırşehir.

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, İsmet Yılmaz,  η εκπαίδευση θα αρχίσει την 1η Μαΐου.

Το στρατόπεδο αρχίζει να σχηματίζεται, με πρώτη την τοποθέτηση πλέγματος και μεταμορφώνεται σε ένα τρομοκρατικό κέντρο που περιμένει τους αιματηρούς επισκέπτες του.

Μέσα στο στρατόπεδο, δεν είναι πολλοί, αλλά οι αποστολές έχουν αρχίσει να φθάνουν. Υπάρχουν επίσης και αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες.

Οι ντόπιοι στην περιοχή είναι νευρικοί.

Το στρατόπεδο βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τις δυνάμεις ασφαλείας, πριν από την επίσκεψη του στρατηγού Lloyd Austin, τον 12ο και νυν διοικητή της Κεντρικής Διοίκησης των Ηνωμένων Πολιτειών (CENTCOM).

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr