Το ‘ισλαμικό κράτος’ εκτελεί πάλι χριστιανούς





Απρίλιος 19, 2015.

Κάιρο.

Η τρομοκρατική οργάνωση του ‘ισλαμικού κράτους’ δημοσιοποίησε την Κυριακή πλάνα βίντεο, στα οποία εμφανίζονται  δολοφονίες από δύο ομάδες της χριστιανούς της Αιθιοπίας, που είχαν φυλακισθεί από τους ομοϊδεάτες τους στη Λιβύη.


Η καταγραφή η οποία διαρκεί 29 λεπτά, δείχνει τους τρομοκράτες να  έχουν υπό κράτηση δύο ξεχωριστές ομάδες κρατουμένων. Μια ομάδα συνελήφθη από τους τρομοκράτες που είναι προσκείμενοι στο ισλαμικό κράτος στα ανατολικά της Λιβύης και ή άλλη στο νότιο τμήμα της χώρας αυτής.

Οι μασκοφόροι τρομοκράτες, δήλωσαν ότι οι χριστιανοί πρέπει να ασπαστούν το Ισλάμ ή να πληρώσουν έναν ειδικό φόρο που προβλέπει το Κοράνι.

Το βίντεο δείχνει την πρώτη ομάδα κρατουμένων να πυροβολούνται και να σκοτώνονται και στη συνέχεις μια άλλη ομάδα που αποκεφαλίζεται.

Η βιντεοσκόπηση είχε το επίσημο λογότυπο της εταιρείας των  μέσων μαζικής ενημέρωσης του Ισλαμικού κράτους «al-Furqān».

Το ισλαμικό κράτος έχει καταφέρει να πάρει μια θέση στη Λιβύη, όπου οι συγκρούσεις εξακολουθούν να υπάρχουν μεταξύ των δύο κυβερνήσεων, οι οποίες επίσης αγωνίζονται εναντίον των εξτρεμιστών, σημειώνει το σερβικό beta.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr