Ο πρώην πρόεδρος Σκοπίων συγχαίρει τον Ζάεφ για το θάρρος του






Απρίλιος 20, 2015.

Ο πρώην πρόεδρος της Σοσιαλδημοκρατικής  Ένωσης, και πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας του νοτιοσλαβικού κράτους- FYROM, Μπράνκο Τσερβενκόφσκι,  δήλωσε ότι όταν πριν από δύο χρόνια αποσύρθηκε από την ηγεσία του κόμματος, πήρε μια απόφαση να αποσυρθεί εντελώς και από τα κοινά.


Αναφερόμενος στη σιωπή του, εδώ και δύο χρόνια τόνισε ότι «δεν ήθελε με κανέναν τρόπο, να δώσει στην κυβέρνηση την ευκαιρία να συνεχίσει τη μακριά και μαύρη πρωτόγονη προπαγάνδα  ότι η νέα ηγεσία του κόμματος συνδεόταν μαζί του (τον παλιό πολιτικό).

Πρόσθεσε ότι έδωσε την ευκαιρία με την αποχώρησή του να αφήσει τους νέους ανθρώπους να εφαρμόσουν τις νέες ιδέες  και τη ζωντάνια του κόμματος.

Στη συνέντευξή του,  έδωσε την πλήρη υποστήριξή του προς τον σημερινό πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος- SDSM, Ζόραν Ζάεφ, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Συγχαίρω τον Ζόραν Ζάεφ για το θάρρος του στην αποκάλυψη των «βομβών»,  και δίνω την πλήρη υποστήριξή μου σε αυτόν,  ώστε να αναφανεί η αλήθεια στη χώρα. 

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε την καταστροφική πραγματικότητα την οποία ζούμε. Τώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για δικαιολογίες για κανέναν, να παραμείνει στο περιθώριο», είπε.

Αναφερόμενος στις «βόμβες» του Ζάεφ, για τις αποκαλύψεις των ηχογραφημένων τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Μπράνκο Τσερβενκόφσκι είπε: 

«Ο λαός μας ξέρει πολύ καλά τι είναι λάθος και τι σωστό, τι είναι δικαιοσύνη και τι δεν είναι, ξέρει τι πρέπει να καταπολεμηθεί  και ποιος είναι ο κίνδυνος. Πρέπει να υποστηρίξει και να συμμετάσχει σε αυτήν τη μάχη, που θα είναι καθοριστική».

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr