Ο Νίκολα Γκρούεφσκι διέταξε «δημόσια σωματική επίθεση κατά του δημάρχου των Σκοπίων»







Γράφει  από τα Σκόπια ο Vladislav Perunović – (wperunovic@gmail.com)

Απρίλιος 19, 2015- Βίντεο.

Στη δημόσια συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε, σήμερα,  το αντιπολιτευόμενο κόμμα της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης- SDSM, στην FYROM,  στη συνοικία Καπίστετς, στο κεντρικό τμήμα της πόλης των Σκοπίων, παρουσιάστηκε μια πολύ διαφορετική αποκάλυψη από την προηγούμενη παρουσίαση των ηχογραφήσεων των συνομιλιών μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, VMRO-DPMNE  και του DUI.



Δηλαδή, εκτός από την οικονομική χειραγώγηση με θέματα που σχετίζονται με το Δήμο του Κέντρου των Σκοπίων, το μοναδικό διοικητικό τμήμα των Σκοπίων, το οποίο  έχει επικεφαλής, δήμαρχο της αντιπολίτευσης, δηλαδή τον Αντρέι Ζερνόφσκι από το Κόμμα των Ελεύθερων Δημοκρατών (LDP), το SDSM, παρουσίασε μια καταγεγραμμένη τηλεφωνική κλήση του πρωθυπουργού της FYROM, Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος  προσπάθησε  να οργανώσει μια μαζική φυσική επίθεση κατά του Ζερνόφσκι και του κτηρίου του δήμου του Κέντρου.


Σε συνομιλία με τον πολιτικό του VMRO-DPMNE, Μίλε Γιανακιέφσκι (υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών), ο Γκρούεφσκι δίνει  αρκετές οδηγίες για βίαιες σωματικές επιθέσεις κατά του Ζερνόφσκι.


Με άλλα λόγια:


«Την Παρασκευή θα πρέπει να φάει πέντε έξι χτυπήματα στο πρόσωπο (απανωτά) μπροστά από τις κάμερες…  όταν οι πολίτες μπουν (στη δημαρχία)  ένας πολίτης θα τον πλησιάσει (τον Ζερνόφσκι) και θα του ρίξει τρία χαστούκια στο πρόσωπο και στη συνέχεια θα φύγει»….[….]….. 

Την Παρασκευή  θα μαζέψουμε  2.000 άτομα μπροστά από το Κέντρο, ξέχωρα από αυτούς που θα μπούνε μέσα, γιατί οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να μπουν,  έτσι ας σχεδιασθεί ένας από αυτούς να τον γρονθοκοπήσει δυνατά στο πρόσωπο, μπροστά σε όλους τους άλλους. Τίποτε δεν μπορεί να συμβεί σε αυτόν (τον πολίτη) δεν θα υπάρχει μεγάλη σωματική βλάβη ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη, θα θεωρηθεί ως ένα περιστατικό [για πλημμέλημα].


 Σε  ένα από τα άλλα τηλεφωνήματα που αποκαλύφθηκαν, η υπουργός  Εσωτερικών, Γκορντάνα Γιανκουλόφσκα, επιβεβαίωσε ότι τα μέλη της Ένωσης των Νέων Δυνάμεων (UMS) του VMRO-DPMNE, σκόπιμα έσπασαν ένα από τα γραφεία του  πολιτικού Λιούμπε Μπόσκοφσκι.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr