Σκόπια: «Το τέλος του Γκρούεφσκι θα είναι επαίσχυντο και απάνθρωπο»





Μάιος 5, 2015.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και ένας από τους ιδρυτές της λεγόμενης «Τρόικας του Άμστερνταμ», ο Βλαντίμιρ Λαζάρεβιτς, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή πύλη των Σκοπίων ‘Φάκτορ’, δήλωσε ότι οι εξελίξεις επιταχύνουν την αναπόφευκτη πτώση του Νίκολα Γκρούεφσκι από την εξουσία.


Σύμφωνα με τον ίδιο, η πτώση του Γκρούεφσκι θα τον στείλει από το λαό στο άδοξο πάνθεον της σύγχρονης ιστορίας της χώρας.

Η πρόβλεψή μας αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της παρανοϊκής κατάστασης στην οποία η χώρα έχει πέσει υπό την άμεση ηγεσία του Νίκολα Γκρούεφσκι, όπου τα ψέμματα πωλούνται ως πραγματικότητα, η  μη φυσιολογική κατάσταση πωλείται ως φυσιολογική, το έγκλημα και η διαφορά πωλούνται ως υψηλές κοινωνικές αξίες.
Αυτά είναι εντελώς απαράδεκτα, και παλεύουμε ομόφωνα αυτό το κακό που έχει συγκεντρώσει την ενέργειά του στην εξουσία του κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE.

Θα προσπαθήσουμε να αποκόψουμε αυτή τη δύναμη του Γκρούεφσκι από τη ρίζα, από το κόμμα. Αυτό το συνειδητοποιεί, τώρα, και ο ίδιος ο Γκρούεφσκι, αφού κάθε ημέρα που περνά βρίσκεται πιο κοντά στην πτώση του, δήλωσε ο Βλαντίμιρ Λαζάρεβιτς, πρώην αξιωματούχος του κυβερνώντος κόμμματος VMRO-DPMNE.

Ο Λαζάρεβιτς είπε ότι οι ισχυρισμοί του VMRO-DPMNE ότι οι υποκλοπές των επικοινωνιών που έφερε στη δημοσιότητα ο Ζόραν Ζάεφ,  πραγματοποιούνται από ξένες υπηρεσίες, είναι από τις πιο ανάξιες ιστορίες.

Ο Λαζάρεβιτς, δήλωσε ότι η πρωτοβουλία του «Ολλανδικού τρίο» έχει αποκτήσει ισχυρή στήριξη από τη διεθνή κοινότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το τέλος του Γκρούεφσκι και των συνεργατών του είναι άμεσο, ενώ συγχρόνως θα είναι ντροπιαστικό και οδυνηρό.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr