Ακόμη και τα Σκόπια κατά του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα



"Η Γερμανία απαντά στην Ελλάδα: Είστε ένα ανόητο έθνος", γράφει η 'Βέτσερ'

Ιούνιος 30, 2015.

Στο μέτωπο των ευρωπαίων, που είθισται να επεμβαίνουν σε μπανανίες  για να διαμορφώσουν τις πολιτικές τους, όπως γίνεται τώρα με την Ελλάδα,  όπου όλοι, όχι μόνο  έχουν μόνο άποψη αλλά παροτρύνουν τους …  αποβλακωμένους, τι να ψηφίσουν για να εξυπηρετηθούν καλύτερα τα συμφέροντά τους, μπαίνουν τώρα και τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων με δημοσιεύματα κατά του ‘όχι’ στο δημοψήφισμα στην Ελλάδα την Κυριακή στις 5 Ιουλίου…



«Η Γερμανία  απαντά στην Ελλάδα: Είστε ένα ανόητο έθνος», γράφει η «Βέτσερ» αντιγράφοντας το άρθρο ενός τοκογλύφου Γερμανού.

«Ο Αλέξης Τσίπρας και άλλοι σούπερ-εξπέρ που στην Αθήνα τους βρίσκεις σε μεγάλες ποσότητες, εφευρίσκουν νέα κόλπα για να σώσουν τη χώρα τους και τον μουχλιασμένο κρατικό μηχανισμό που χρειάζεται επειγόντως μεταρρυθμίσεις.
»Μας έχουν σπάσει τα νεύρα οι Έλληνες: ένα λαός 11 εκατομμυρίων που επί χρόνια κρατά την Ευρώπη με κομμένη την ανάσα. Εκατοντάδες πολιτικοί και αξιωματούχοι δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο από να αναζητούν μια λύση σε μια χρεοκοπημένη χώρα. Έχει παρατηρήσει κανείς ότι η αδιαλλαξία της Αθήνας μαστίζει την υπόλοιπη Ευρώπη;
… Η Ελλάδα αξίζει καλύτερους πολιτικούς που να λένε την αλήθεια στο λαό και όχι να τον παραπλανούν».


Ένα άλλο άρθρο τιτλοφορείται «Το Παράλογο Ερώτημα στο ελληνικό δημοψήφισμα» όπου αναγράφεται ότι  η ερώτηση για αποδοχή ή όχι από τον ελληνικό λαό, και θεωρεί ότι  είναι ένα παράλογο ερώτημα και ευνοεί την επικράτηση του «όχι».


Άλλο δημοσίευμα αναφέρει «εάν χρεοκοπήσει η Ελλάδα θα σβήσουν  όλα τα χρέη της και αυτή θα είναι  μεγαλύτερη χρεοκοπία  από αυτήν που έγινε τεχνητά το 2012 με την αναδιάρθρωση  χρέους ύψους 138 δις». 

Και θεωρεί ότι το δημοψήφισμα με τη διαγραφή του  ελληνικού χρέους ανήκει στη σφαίρα του παράλογου και συγκρίνει το ελληνικό δημοψήφισμα με διάφορα δημοψηφίσματα που έγιναν στον κόσμο από τη Χιλή μέχρι τον Καναδά για την ανεξαρτησία του Κεμπέκ.

Τα Σκόπια, βέβαια, έχουν ευνόητους λόγους, να θέλουν την Ελλάδα δέσμια, οικονομικά (και πολιτικά) υποταγμένη για άλλα εκατό χρόνια στους Ευρωπαίους τοκογλύφους.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ