Συγκέντρωση στην Αθήνα υπέρ των πιστωτών



- http://www.echedoros-a.gr

«Στην Ελλάδα διαμαρτυρήθηκαν για τη στήριξη των δανειστών», γράφει το δημοσίευμα

Ιούνιος 30, 2015.

Χιλιάδες Έλληνες συγκεντρώθηκαν έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, για να στηρίξουν τις θέσεις των ευρωπαίων δανειστών, γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει: 


Οι διαδηλωτές, οι περισσότεροι  από τους οποίους διάκεινται εχθρικά προς την κυβέρνηση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς- ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων- ΑΝΕΛ,  συγκεντρώθηκαν στην πλατεία υπό το σύνθημα της συντηρητικής κίνησης που ονομάζεται «Μένουμε Ευρώπη».

Οι διαμαρτυρόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους στο ενδεχόμενο η Ελλάδα να φύγει από την Ευρωζώνη, εάν η ελληνική κυβέρνηση δεν έρθει σε συμφωνία με τους πιστωτές.

Χθες, στο ίδιο σημείο της πρωτεύουσας της Ελλάδας, έλαβε χώρα διαμαρτυρία για την υποστήριξη της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, σημειώνει το δημοσίευμα.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ