Σκόπια: Οι «Ανοιχτόμυαλοι Πατριώτες» δραστηριοποιούνται




http://www.echedoros-a.gr


Ιούλιος 2,2015.

Η «συνιστώσα» του κόμματος του ακροδεξιού πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρούεφσκι, VMRO-DPMNE,  των «Ανοιχτόμυαλων Πατριωτών» διοργάνωσε συγκέντρωση για την ανάδειξη του προεδρείου της οργάνωσης.


Στη συγκέντρωση αυτή ιδρύθηκε  επίσημα το «Φόρουμ των Ανοιχτόμυαλων Πατριωτών», υπό την προεδρία του   Βλαντίμιρ Ζμεϊκόφσκι, εξέλεξε τον Μπόρις Ζμεϊκόφσκι (αδελφό του προέδρου)  ως πρώτο Γραμματέα του Φόρουμ.

Η ακροδεξιά αυτή οργάνωση που έχει επεκτατική  ιδεολογία σε βάρος της Ελλάδας,  και έχει ως έμβλημα της,  τον Ήλιο της Βεργίνας, δεν θα δημιουργήσει ανεξάρτητη έκφραση, αλλά θα συνυπάρχει ως οντότητα  με το σύνολο των διεκδικήσεωνεντός του κυβερνητικού κόμματο VMRO-DPMNE.

Σύμφωνα με το Φόρουμ,  η ιδέες του σχήματος ολοκληρώνονται από τις πολιτικές της σημερινής ηγεσίας με επικεφαλής τον Νίκολα Γκρούεφσκι.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ