Τουρκικός Στρατός: Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση πυραύλων στα σύνορα Συρίας




Ιούλιος 7, 2015.

Μετά από μια έντονη δραστηριότητα των τελευταίων δύο ημερών, ολοκληρώθηκε  η εγκατάσταση του τουρκικού πυροβολικού και  των νέων πυραύλων κατά μήκος των συνόρων της Τουρκίας με τη Συρία.


«Μεγάλος αριθμός συνοδευτικών οχημάτων που περιλαμβάνουν πυραύλους άμυνας και πυροβολικό μετακινήθηκαν από τις εγκαταστάσεις τους στρατού που είναι πλησίον της Άγκυρας και μεταφέρθηκαν στα σύνορα  με τη Συρία, στην επαρχία Κίλις», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ειδικών Δυνάμεων, ο υποστράτηγος πληροφοριών Zekai Aksakallı, προέβη σε ξαφνική επιθεώρηση στα τουρκικά στρατεύματα στην περιοχή Κίλις.
Στην περιοχή  έφθασαν χθες μονάδες πυροβολικού και συστοιχιών πυραύλων εν μέσω μιας μεγάλης στρατιωτικής φάλαγγας.
Τον υποστράτηγο πληροφοριών, Aksakallı, συνόδευε ο διοικητής της 5ης ΤΘΤ Γκαζίαντεπ- υποστράτηγος Cemalettin Doğan, γράφει το δημοσίευμα.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ