Το «Ισλαμικό κράτος» έριξε δύο πυραύλους στο Ισραήλ




Ιούλιος 5, 2015.

Κατά τη διάρκεια στρατιωτικών επιχειρήσεων του αιγυπτιακού στρατού κατά των εξτρεμιστικών ομάδων του Ισλαμικού κράτους στην περιοχή του Σινά, νωρίς χθες το βράδυ ανακοινώθηκε από το Ισραήλ, ότι οι εξτρεμιστές έριξαν στο νότιο Ισραήλ δύο πυραύλους.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού, όπως σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα,  από το θύλακα του Σινά εκτοξεύθηκαν δύο πύραυλοι που έπεσαn  σε ακατοίκητη περιοχή  της επαρχίας Έσκολ. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί  και ζημίες, όπως σημειώνεται.

Η περιοχή στο νότιο Ισραήλ είχε ενταχθεί σε κόκκινο συναγερμό με τη δραστηριότητα των τζιχαντιστών κατά τις τελευταίες ημέρες.

Παρόμοια επίθεση είχε λάβει χώρα τον περασμένο Νοέμβριο από την οργάνωση «Ansar Bait al-Maqdis» [Υποστηρικτές του Αγίου Οίκου-(Ιερουσαλήμ)].

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο ρουκέτες ήταν τύπου Grad.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ