Ντιγιαρμπακίρ: Βομβιστική επίθεση στην αστυνομική διεύθυνση





Τουρκία.

Ιούλιος 31, 2015.

Σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα, ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε αυτοσχέδια βόμβα στην είσοδο της αστυνομικής διεύθυνσης στην πόλη Ντιγιαρμπακίρ, της νοτιοανατολικής Τουρκίας, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο Τούρκοι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο φυλάκιο της εισόδου.


Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ στις 22:30 όταν «ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους από το απέναντι πεζοδρόμιο πέταξε αυτοσχέδια βόμβα».

Η βόμβα ήταν ισχυρή αφού τραυματίστηκαν σοβαρά από σπασμένα γυαλιά του φυλακίου οι δύο Τούρκοι  αστυνομικοί και έσπασαν και τα γυαλιά του κτηρίου.

«Μετά την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων, η ομάδα τρομοκρατών διαχωρίστηκε και εξαφανίστηκε στους δρόμους της πόλης», ενώ διεκόπη η κυκλοφορία μπροστά από την αστυνομική διεύθυνση.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ