Βούλγαροι συνοριοφύλακες χτυπούν με κλόμπ Σύριους μετανάστες




Ιούλιος 8, 2015. βιντεο.

Τα μέσα ενημέρωσης της Συρίας, δημοσιεύουν πληροφορίες για βίαια μεταχείριση  από τους άνδρες της βουλγαρικής αστυνομίας συνόρων, κατά Σύρων προσφύγων.


Το βίντεο το οποίο παρουσιάζουν δείχνει ένστολους αξιωματικούς με κλομπ να χτυπούν Σύριους μετανάστες στα σύνορα της Βουλγαρίας, καθώς οι Σύριοι βρίσκονται καθισμένοι στο χώμα και δεν φεύγουν.


Συριακό ειδησεογραφικό πόρταλ δείχνει πλάνα  από τη συμπεριφορά αυτή και διατείνεται ότι οι Σύριοι που έφυγαν από τη γη του πολέμου,  έχουν απάνθρωποι μεταχείριση.

Δεν αναφέρεται σε ποια ακριβώς τοποθεσία αναφέρεται το βίντεο, τα μέσα ενημέρωσης της Συρίας σημειώνουν ότι οι ένστολοι είναι Βούλγαροι αστυνομικοί και ενδεικτικό είναι και το όχημα που το οποίο χρησιμοποιούν οι Βούλγαροι συνοριοφύλακες.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας, δεν έχει ανακοινώσει τίποτε για το περιστατικό.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ