Σκόπια: Δημοσιογράφος απειλήθηκε με θάνατο από ‘Γκρουεφσκικούς’ εγκληματίες





Αύγουστος 28, 2015.


Σκόπια.


Η δημοσιογράφος Γιορντάνκα Ιβανόφσκα έκανε γνωστό ότι έχει δεχθεί απειλές  θανάτου λόγω επικριτικών σχολίων της που δημοσιεύθηκαν στο Facebook.


Η Ιβανόφσκα, στην 15χρονη καριέρα της έχει δεχθεί διάφορες απειλές, αλλά ποτέ δεν απείλησαν με θάνατο αυτήν και την οικογένειά της.

Η ίδια καθόρισε ότι οι απειλές προέρχονται από ‘γκρουεφσκικούς’ εγκληματίες και ‘παιδιά’ του Σάσε Μιγιάλκοφ (πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών και εξάδελφος του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι).

Όπως σημείωσε  στη σελίδα της στο Facebook δεν φοβάται κανέναν και δεν ζήτησε βοήθεια από κανέναν, «αφού γνωρίζω ότι κανείς δεν θα βοηθήσει ή να ρωτήσει τουλάχιστον τι συμβαίνει», όπως σημειώνει το σκοπιανό δημοσίευμα.

Πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την κατεύθυνση που έχει χαράξει «γιατί δεν μπορών να φτύσω τη δημοσιογραφική μου καριέρα».

 Η Γιορντάνκα Ιβανόφσκα, δεν είναι, φυσικά, η πρώτη δημοσιογράφος που δέχεται απειλές για τη ζωή της από ανθρώπους του καθεστώτος Γκρούεφσκι.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ