Πρέσβης Αλβανίας στην Αθήνα: Οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις σχέσεις των δύο χωρών







Αύγουστος 21, 2015.



Ο πρέσβης της Αλβανίας στην Αθήνα,  θεωρεί ότι ήταν αναμενόμενη η παραίτηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα,  και οι εκλογές ενδεχομένως να δώσουν ένα τέλος στο δράμα που βιώνει η Ελλάδα εδώ και χρόνια.

 
Σε συνέντευξή του στην αλβανική ‘ώρα Νιουζ’ ο Ντάσνορ Ντερβίσι, είπε ότι ήταν αναμενόμενη η κίνηση του Έλληνα πρωθυπουργού λόγω των συνθηκών που διαμορφώθηκαν στη Βουλή των Ελλήνων.

«Ήταν μια αναγκαστική κίνηση για να εδραιώσει τη θέση του στο εσωτερικό του κόμματος, ελπίζοντας να κερδίσει τη λαϊκή ψήφο.
Στόχος του σε αυτές τις εκλογές είναι να κερδίσει  μια νέα εντολή, που θα παρέχει μια ισχυρή  υποστήριξη, την πρώτη θέση, στο εσωτερικό της πλειοψηφίας που οδηγεί.
Με αυτήν την κίνηση, και με την υποστήριξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης, θα μπορούσε να πάει προς την κατεύθυνση μια κυβέρνησης εθνικής ενότητας, μιας ευρείας πολιτικής συμμαχίας».

Ο Αλβανός πρέσβης στη συνέντευξή του εξέφρασε την άποψη ότι  θα μπορούσε ενδεχομένως οι εκλογές αυτές να δώσουν τέλος σε αυτό το δράμα, με έναν θετικό τρόπο».

Ο Πρέσβης τόνισε ότι η Αλβανία και η Ελλάδα βρίσκονται σε καλό δρόμο και οι εκλογές αυτές, εκτίμησε, ότι δεν θα επηρεάσουν τις σχέσεις των δύο χωρών.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ