Οι Τούρκοι στη Βουλγαρία στοχεύουν σε 40 δημάρχους σε όλη τη χώρα







Σεπτέμβριος 2, 2015.


Το τούρκικο κόμμα στη Βουλγαρία, «Κίνημα Δικαιωμάτων και Ελευθεριών» (DPS) κατέστησε σαφές ότι θα κατεβάσει Τούρκο υποψήφιο για δήμαρχο στη βουλγαρική πρωτεύουσα, Σόφια.


Όπως  έγινε γνωστό ο ηγέτης του Κινήματος Λιούτβι Μεστάν παρουσίασε 6.600 υπογραφές που θέλουν να κατεβάσει  το τούρκικο κόμμα δικό του δήμαρχο στη Σόφια.

Σύμφωνα με το βουλγαρικό δημοσίευμα, στόχος του DPS είναι να εκλεχθούν τουλάχιστον 40 δήμαρχοι σε όλη τη Βουλγαρία, όπως τόνισε στην ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του κινήματος ο ηγέτης του.

Ο Λιούτβι Μεστάν πρόσθεσε ότι αρχίζουν διαβουλεύσεις με τις τοπικές οργανώσεις από την ερχόμενη Δευτέρα και ελπίζει να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία μέσα σε μια εβδομάδα ή δέκα ημέρες, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ετοιμασίες για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ