Η Ουγγαρία είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε διεθνή στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία






Σεπτέμβριος 17, 2015.



«Ο χριστιανικός πληθυσμός στην Ευρώπη δεν θα μπορέσει να ανταγωνισθεί την αυξανόμενη γεννητικότητα  των  μουσουλμάνων μεταναστών και θα αντιμετωπίσει το δημογραφικό πρόβλημα σύντομα», δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν όπως δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα ‘Le Figaro’,  προσθέτοντας ότι η Ουγγαρία είναι έτοιμη να λάβει μέρος σε διεθνή χερσαία στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, εφ' όσον δοθεί μια εύλογη στρατηγική για τη χώρα του.

Μετά το κλείσιμο των συνόρων της με τη Σερβία, η Ουγγαρία θα κατασκευάσει φράχτες στα σύνορα με την Κροατία και τη Ρουμανία για να εμποδίσει την είσοδο των μεταναστών στη χώρα.

«Από τη μια πλευρά δεν πρόκειται για τους πρόσφυγες, αλλά από την άλλη πλευρά βλέπουμε ότι με την ‘πολυπολιτισμικότητα’ είμαστε νεκροί», είπε ο Όρμπαν.

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στις χώρες τις Δυτικής Ευρώπης κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των κυβερνήσεων, οι μουσουλμανικές κοινότητες δεν έχουν ενσωματωθεί» επεσήμανε ο Ούγγρος πρωθυπουργός σε δημοσιογράφους από την αυστριακή «Die Presse», την «The Times», τη γαλλική «Le Figaro» και τη γερμανική «Die Welt».

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ