Το Ισραήλ χτύπησε θέσεις της Χαμάς στη Γάζα




Σεπτέμβριος 30, 2015.

Ισραηλινά αεροσκάφη, νωρίς την Τετάρτη, χτύπησαν τέσσερις θέσεις στην αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας, που σχετίζονται με την παλαιστινιακή αντιστασιακή φατρία της Χαμάς, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού.


«Οι αεροπορικές επιθέσεις ήρθαν σε αντίποινα σε έναν πύραυλο που εκτοξεύθηκε χθες το βράδυ από τη Λωρίδα της Γάζας στην πόλη της Ασντότ» δήλωσε ο εκπρόσωπος Αβιτσάι Αντράε.

Το αντιπυραυλικό σύστημα  του Ισραήλ «Iron Dome» εντόπισε τον πύραυλο και ενεργοποιήθηκε με αποτέλεσμα να μην  προκαλέσει ζημιές ή θύματα, όπως είπε ο Αντράει που καθόρισε  ως υπεύθυνη την οργάνωση της  Χαμάς για την επίθεση.

Τοπικές πηγές ανέφεραν ότι ισραηλινά μαχητικά έπληξαν διάφορες θέσεις της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ δεν αναφέρθηκαν  θύματα, όπως ανακοίνωσαν παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ