Σκόπια: Σχεδόν το 70% των νοικοκυριών έχει σύνδεση στο Διαδίκτυο




Οκτώβριος 30, 2015.

Κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, 69,4% των νοικοκυριών στο Νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο από το σπίτι, ένα ποσοστό το οποίο  είναι αυξημένο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του περασμένου έτους, όπως ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία του Κράτους.


Το ποσοστό των νοικοκυριών με ευρυζωνική σύνδεση στο συνολικό αριθμό των νοικοκυριών αυξήθηκε από 67,7 τοις εκατό το 2014 στο 69,4% φέτος.

Σχεδόν όλοι, 99.5% των νοικοκυριών έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο είτε από σταθερό είτα από κινητό.

Άτομα ηλικίας από 15 έως 74 ετών που χρησιμοποιούν υπολογιστή σύμφωνα με τη στατιστική μελέτη ανέρχονται στο 69,2 τοις εκατό και στη σύνδεση στο διαδίκτυο φθάνει στο 70,4 %.

Πάντως, οι συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο αποφεύγουν να αγοράζουν μέσω  του Διαδικτύου και προτιμούν την προσωπική επίσκεψη στο κατάστημα για να δουν το προϊόν αλλά και την ανησυχία που διακατέχονται για την ασφάλεια τους στην έκθεση του διαδικτύου για την προσωπική τους ζωή, σύμφωνα με τη σλαβική των Σκοπίων, 'Ρεπούμπλικα ον Λάιν'.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ