Καντίροφ: Οι Τσετσενικές δυνάμεις έτοιμες να πάνε στη Συρία









Οκτώβριος 4, 2015.



Ο πρόεδρος της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ έστειλε αίτημα προς τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, να επιτρέψει τους στρατιώτες της Τσετσενίας να πάνε να πολεμήσουν κατά του ‘ισλαμικού κράτους’ στη Συρία.


Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης- σημειώνει η αραβική ‘αλ Χαντάθ’- αναφέρουν ότι ο Καντίροφ δήλωσε ότι «οι Μουσουλμάνοι της Τσετσενίας και οι εθνικά Ρώσοι ορκίστηκαν το 1999, όταν η Τσετσενία είναι καταληφθεί από αυτά τα δαιμόνια να αγωνιστούν εναντίον τους (κατά των τρομοκρατών) όπου και αν βρίσκονται».
 
Πρόσθεσε ότι οι δηλώσεις αυτές «δεν είναι μόνο λόγια, αλλά θέλουμε να πάμε εκεί να συμμετάσχουμε σε ειδικές επιχειρήσεις».

 Ο ίδιος ανέφερε ότι οι δυνάμεις της Τσετσενίας είναι έτοιμες για μάχη, αλλά περιμένουν  τον επικεφαλής των ρωσικών δυνάμεων, Βλαντίμιρ Πούτιν, να λάβει απόφαση για το θέμα αυτό.

«Οι τρομοκράτες δεν ξέρουν τι είναι πραγματικός πόλεμος, εμείς ξέρουμε πως θα τους καταστρέψουμε, όπως κάναμε εδώ στην Τσετσενία», είπε.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ