Χιλιάδες Ισραηλινοί έχουν κάνει αίτηση για οπλοφορία









Οκτώβριος 19, 2015.



Χιλιάδες Ισραηλινοί έχουν υποβάλλει αιτήσεις για άδεια και κατοχή ενός όπλου, μετά από το άνευ προηγουμένου κύμα  επιθέσεων των Παλαιστινίων με κάθε τι αιχμηρό που κατέχουν, όπως αναφέρουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.


Συγκεκριμένα,  το ραδιόφωνο των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ, ανέφερε ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει κατακλυσθεί από αιτήματα πολιτών για κατοχή όπλου, καθώς και φυλάκων και υπαλλήλων των δομών εξουσίας, που ζητούν να οπλοφορούν και εκτός από τις ώρες υπηρεσίας.

Οι πολίτες του Ισραήλ αναφέρουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι είναι αδύνατη η τηλεφωνική επικοινωνία με την αρμόδια αρχή παραχώρησης άδειας οπλοφορίας,  λόγω των χιλιάδων ενδιαφερομένων. 

 Η τηλεφωνική επικοινωνία γίνεται για να κλειστεί συνάντηση- συνέντευξη,  με την αρμόδια επιτροπή, προκειμένου να τους χορηγηθεί η άδεια οπλοκατοχής.

Η ισραηλινή κυβέρνηση, παρά το ότι έχει διπλασιάσει τους υπαλλήλους του αρμόδιου γραφείου, η διαδικασία χορήγησης άδειας δεν έχει συντομευθεί.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ