Η Μέρκελ κατά της προσχώρησης της Τουρκίας στην ΕΕ







Οκτώβριος 8, 2015.






Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, επανέλαβε τη θέση της ότι αντιτίθεται στην πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Σε εκπομπή στην τηλεόραση ARD δήλωσε η Μέρκελ, ότι πάντοτε ήταν αντίθετη προς την πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην  Ευρωπαϊκή Ένωση και εξακολουθεί να υποστηρίζει αυτήν τη θέση.

Σύμφωνα με την ίδια, ωστόσο, είναι αναγκαίο να διατηρηθεί ένας διάλογος με την Τουρκία για την επίλυση της μεταναστευτικής κρίσης που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

Παρά την αυξανόμενη κριτική στην πολιτική για την υποδοχή των προσφύγων, η Γερμανίδα Καγκελάριος, δήλωσε ότι προτίθεται να συνεχίσει με το ίδιο πνεύμα. «Η Γερμανία δεν θα σταματήσει να δέχεται πρόσφυγες», είπε.

Η Άνγκελα Μέρκελ, έχει υποστεί επικριτικά σχόλια ακόμη και από ανθρώπους που από το κόμμα της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης και ειδικά από το συνεργάτη της στο συνασπισμού- CSU, λόγω της πολιτικής των ανοικτών θυρών.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ