Συρία- Πράξη επιθετικότητας η αποστολή αμερικανικών ειδικών δυνάμεων




“Καθάρισμα” με μπουλντόζα πτωμάτων των τζιχαντιστών έξω από το Χαλέπι

Οκτώβριος 31, 2015.

Σύριος πολιτικός ανακοίνωσε ότι η απόφαση των ΗΠΑ να στείλουν στρατεύματα στη Συρία, είναι πράξη επιθετικότητας, καθώς οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν τη συναίνεση της συριακής κυβέρνησης.


Συγκεκριμένα ο βουλευτής Σαρίφ Σεχάντε- σύμφωνα με το AP- τόνισε ότι τα στρατεύματα δεν θα έχουν καμία επίπτωση στην κατάσταση της Συρίας, αλλά η Ουάσιγκτον θέλει να δείξει ότι αντιπροσωπεύεται στη Συρία.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ δήλωσαν την Παρασκευή ότι 50  Αμερικανοί στρατιωτικοί ειδικών δυνάμεων θα σταλούν για να βοηθήσουν τις κουρδικές και τις αραβικές δυνάμεις στη βόρεια Συρία.

Η απόφαση για την αποστολή αμερικανικών στρατευμάτων στη Συρία έρχεται ένα μήνα μετά την έναρξη των ρωσικών αεροπορικών επιθέσεων εναντίον τρομοκρατικών ομάδων και εξτρεμιστών στη χώρα.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ