Το “Ισλαμικό κράτος” απειλεί το Ισραήλ με εξαφάνιση…



 https://www.youtube.com/watch?v=VJINWnsFPnk

(Κλικ στην εικόνα να δείτε το βίντεο στο YouTube)

Οκτώβριος 23, 2015.

Η τρομοκρατική ομάδα του ‘Ισλαμικού κράτους’ δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ένα νέο βίντεο με απειλές κατά των Εβραίων, που έχει διάρκεια 16 λεπτών.


Ο ομιλητής στρέφεται εξ ολοκλήρου προς τους Εβραίους όλου του κόσμου και «υπόσχεται» τη συνολική εξόντωσή τους.

«Θα παλεύουμε μέχρι να εξαλείψουμε τη ρίζα αυτής της νόσου. Σύντομα δεν θα υπάρχουν Εβραίοι», λέει ο ένοπλος μαχητής της ομάδας που  έχει καλυμμένο το πρόσωπό του που χαρακτηρίζει τους Εβραίους ως «τον πρώτο εχθρό των μουσουλμάνων που κατέκτησε τα εδάφη τους».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, κανείς δεν έχει δει τίποτε ακόμη, γιατί αυτός ο πόλεμος δεν έχει καν αρχίσει και η έως τώρα δράση της τρομοκρατίας ήταν ένα ‘παιχνιδάκι’.
«Δεν έχουμε την στρατιωτική τεχνική τους», είπε, «αλλά θα τους νικήσουμε».

Το μήνυμα αυτό από το ‘Ισλαμικό κράτος’ ακολουθεί το πρόσφατο κύμα βίας στο Ισραήλ, που στοίχισε μέχρι σήμερα τη ζωή σε 10 Εβραίους και 48 Παλαιστίνιους, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες.

Ο τζιχαντιστής στο βίντεο λέει ότι το Ισραήλ θα πληρώσει  για τα εγκλήματά του, 10 φορές περισσότερο και θα υποστεί τη μεγαλύτερη καταστροφή.

Μέρος της ‘ομιλίας’ του Ισλαμιστή είναι στα εβραϊκά, που γίνεται για πρώτη φορά, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ