Τα Σκόπια σε διεθνή απομόνωση- σε μαύρη λίστα οι διεφθαρμένοι πολιτικοί









Οκτώβριος 24, 2015.





Μετά την αποτυχία της συμφωνίας του καλοκαιριού (συμφωνία Πέρζινο) για την επίλυση της πολιτικής κρίσης στα Σκόπια,  η χώρα οδεύει κατευθείαν στη διεθνή απομόνωση.


«Οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθούν να πείσουν του κυβερνώντες να εφαρμόσουν τη συμφωνία της 2ας Ιουνίου, αλλά έχουν αποτύχει. Εντός των δύο προσεχών ημερών, οι διεθνείς εκπρόσωποι, θα ομολογήσουν, ενδεχομένως, ότι η συμφωνία Πέρζινο έχει αποτύχει και ότι ο πρωθυπουργός, Νίκολα Γκρούεφσκι, είναι ένοχος», γράφει χαρακτηριστικά η σλαβική “Libertas”, που επικαλείται διπλωματικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές – συνεχίζει το δημοσίευμα- λένε ότι οι πρέσβεις των δυτικών χωρών στα Σκόπια, θα λάβουν οδηγίες από τις κυβερνήσεις τους, να παγώσουν όλες τις εργασίες και τις επαφές που έχουν με την κυβέρνηση και τους υπουργούς των Σκοπίων.

Κατά πάσα πιθανότητα η ΕΕ θα λάβει το προβλεπόμενο μέτρο, δηλαδή, θα θέσει στη μαύρη λίστα όλους τους αξιωματούχους του κυβερνώντος συνασπισμού, όπως ισχυρίστηκε η διπλωματική πηγή.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ