«Μάθημα» προς τους Δυτικούς η ενδεχόμενη απελευθέρωση της Παλμύρας




Οκτώβριος 1, 2015.

Ο Βρετανός συγγραφέας Ρόμπερτ Φισκ, δήλωσε ότι η πόλη της Παλμύρας στην επαρχία Χομς εμπεριέχεται στον κατάλογο της εκδίωξης των τζιχαντιστών από τους Ρώσους και ότι «αυτό θα συμβεί στις προσεχείς τρεις εβδομάδες».


Σύμφωνα με την αραβική ιστοσελίδα της Συρίας ‘Ουατάν’, που αναφέρει τα παραπάνω,  επικαλούμενη δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας ‘The Independent’ , ο ρωσικός στρατός  και τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη καθώς και τα νέα ρωσικά άρματα μάχης T-90 έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία με σκοπό τη μηχανική και τεχνική συμμόρφωσή τους με τη γεωγραφική φύση της ερήμου της Παλμύρας, προσθέτοντας ότι  ο συριακός στρατός για το σκοπό αυτόν έχει εκπαιδευτεί επί μήνες.

Ο Φισκ τονίζει,  ότι «η επίθεση της Ρωσίας και η απελευθέρωση της Παλμύρας,  θα αποτελέσει ένα επικό σύμβολο στη Μέση Ανατολή, ενώ για τον Ομπάμα και τον Κάμερον θα γίνει ένα ταπεινωτικό μάθημα», σημειώνει η ‘Ουατάν’.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ