Κροατία: Είμαστε στο ΝΑΤΟ κανείς δεν μπορεί να μας επιτεθεί





Οκτώβριος 29, 2015.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Κροατίας, Ράνκο Όστογιτς (φωτό), φιλοξενήθηκε χθες στην εκπομπή της τηλεόρασης ‘RTL Ντιρέκτ’ στην οποία σχολίασε μεταξύ άλλων, την επίσκεψη του Σέρβου πρωθυπουργού στη Μόσχα και τις ανακοινώσεις περί αγοράς όπλων από τη Ρωσία, όπως σημειώνει η  Γιούταρνιε Λιστ (Јутарњи лист).


« Η Κροατία είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Είμαστε μια ασφαλής χώρα και υπάρχουν ένα σωρό κανόνες  σε περίπτωση που κάτι συμβεί, τότε θα υπάρξει συνεργασία με τους συμμάχους και κανείς δεν τολμά να μας επιτεθεί. Θα ήθελα να προσθέσω ότι , όταν η Κροατία αν και δεν έχουμε καλά όπλα θα καταφέρουμε να υπερασπισθούμε τον εαυτό μας και κανείς δεν πρέπει να φοβάται από μια επίθεση», κατέληξε ο Κροάτης υπουργός.

Ο Σέρβος πρωθυπουργός σήμερα στη Μόσχα συναντήθηκε με το Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, και μεταξύ άλλων συζήτησε για προμήθεια στρατιωτικού εξοπλισμού.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ