Ρωσία και Ισραήλ διεξάγουν στρατιωτικές συνομιλίες για Συρία σε υψηλό επίπεδο








Οκτώβριος 15, 2015.


Ο ισραηλινός εξουσιοδοτημένος για τη Ρωσία, Άλεξ Γκόλντμαν Σάιμαν, ανέφερε ότι ο επικεφαλής της ομάδας συντονισμού για το Ισραήλ είναι ο επικεφαλής του ισραηλινού Γενικού Επιτελείου , Γιαΐρ Γκολάν και από τη Ρωσία,  ο πρώτος αναπληρωτής αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, Νικολάι Μπογκντανόφσκι.


Την Πέμπτη ο Σάιμαν δήλωσε ότι πολύ σύντομα η Ρωσία και το Ισραήλ πρόκειται να έχουν  νέα στρατιωτική συνάντηση, αυτή τη φορά στη Μόσχα.

«Και οι δύο πλευρές ετοιμάζονται σοβαρά για διάλογο και η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον,  επειδή, όπως γνωρίζετε, η επιχείρηση (στη Συρία) συνεχίζεται και η έγκαιρη επίτευξη μια συμφωνίας για όλα τα ενδεχόμενα θα είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών», είπε ο Σάιμαν, προσθέτοντας ότι οι συνομιλίες θα διεξαχθούν στη Μόσχα, στο πλαίσιο των υφιστάμενων διπλωματικών κανόνων, σύμφωνα με το "ρωσικό διάλογο".
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ