Ανησυχία Αυστρίας: Υπάρχουν 250 ένοπλοι τζιχαντιστές




Νοέμβριος 14, 2015.

Με την αιματοχυσία στο Παρίσι, από την τρομοκρατική επίθεση των Ισλαμιστών, αυστριακός αξιωματούχος δήλωσε ότι «στην Αυστρία γνωρίζουμε ότι υπάρχουν 250 ένοπλοι τζιχαντιστές», μια δήλωση που προκάλεσε τον πανικό στον πληθυσμό, όπως σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.


Συγκεκριμένα, αναφέρεται  ότι ο Πέτερ Γκρίντλινγκ υπεύθυνος του Οργανισμού της Συνταγματικής Προστασίας και της Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας δήλωσε : «Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, ενδεχομένως και η Αυστρία αποτελεί στόχο των ισλαμιστών, αφού γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 250 ένοπλοι τζιχαντιστές».

Ο Καγκελάριος Βέρνερ Φάουμαν επέκρινε τις δηλώσεις αυτές, αλλά συγκάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη τους υπουργούς  Άμυνας, Εσωτερικών  και Εξωτερικών στο κυβερνητικό κτήριο.

Ελήφθησαν αποφάσεις για την αύξηση των μέτρων ασφαλείας και την προστασία των χωρών συγκέντρωσης πολιτών καθώς και άλλα μέτρα.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ